Különleges szeptember: Születésnapját ünnepli az Eurorisk

1 évvel ismét tapasztaltabbak lettünk :)2024. szeptember 17., kedd

Különleges hónap a szeptember, mert 20-án a biztosítás világnapját, 30-án pedig az Eurorisk Kft. 31. születésnapját ünnepeljük. Célunk továbbra is az, hogy felhívjuk a figyelmet a biztosítás fontosságára, valamint ösztönözzük az embereket arra, hogy felülvizsgálják biztosításukat, és gondoskodjanak az igényeiknek megfelelő védelemről. Az Eurorisk indulásáról és jelenéről bővebben az alábbi cikkünkben olvashatsz.

A biztosítás világnapjának jelentősége

1993-ban az osztrák biztosítók kezdeményezték a szeptember 20-i világnap megtartását, hogy felhívják a figyelmet a biztosítások fontosságára és nemzetgazdasági szinten is pozitív szerepére. A megfelelő biztosítás hiánya komoly anyagi veszteségekhez vezethet. Legyen szó balesetről, betegségről, természeti katasztrófáról vagy egyéb kockázatokról, a megfelelő biztosítás segít minimalizálni a veszteségeket, és megóv attól, hogy ne kerüljünk anyagilag kiszolgáltatott helyzetbe.

Eurorisk – A biztosítási piac egyik legrégebbi szereplője

31 éve, 1993. szeptember 30-án írták alá az alapítók az Eurorisk társasági szerződését. 1993-ban két fővel indult a cég, ma 40 munkatárs mellett mintegy 300 szerződött partnerrel működünk együtt. Biztosítási alkuszként továbbra is az a célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek megtalálni és kiválasztani a számukra legmegfelelőbb biztosítási termékeket, egyúttal képviseljük érdekeiket a biztosítási piacon. Ma már több mint 200 ezer biztosítási szerződést tartalmaz a portfóliónk. Sikerünk alapját ma is a hosszú távú gondolkodás és cselekvés, a kollégákkal való közvetlen, már-már családias kapcsolat, és az innovációra, az új megoldásokra nyitottság jelenti. – mondta Papp Lajos, cégünk ügyvezetője.

Hogyan válassz megfelelő biztosítást?

A megfelelő biztosítás kiválasztása nem mindig egyszerű feladat, de néhány alapvető szempont figyelembevételével megkönnyítheted a döntést. Először is, fontos felmérni, hogy milyen típusú biztosításokra van szükséged. A legnagyobb értékeket, mint például a lakás, gépjármű, feltétlenül kell biztosítani kell, de ilyen a saját magunk egészsége is, tehát célszerű élet- és balesetbiztosítást is kötni. Ezután érdemes alaposan tanulmányozni a különböző biztosítók ajánlatait, figyelembe véve a díjakat, a fedezet mértékét és az egyéb feltételeket. Ne feledd, hogy nem mindig a legolcsóbb biztosítás a legjobb választás! Fontos, hogy olyan biztosítást válassz, amely valóban megfelel az egyedi igényeidnek és élethelyzetednek.

Szánj időt arra, hogy átgondold, jelenlegi biztosításod valóban lefedi-e az összes kockázatot. Tájékozódj a biztosítási piac új termékeiről és szolgáltatásairól.

A biztosítás nem luxus, hanem alapvető védelem. Gondoskodj arról, hogy te és szeretteid megfelelően biztosítva legyetek a váratlan eseményekkel szemben.

Keresd szakértőinket bizalommal, vagy vedd igénybe kalkulátorainkat, és válaszd a megfelelő biztosítást!

https://www.eurorisk.hu/calculation/lakas-biztositas

https://www.eurorisk.hu/pricecalculation/dijszamitas/gjdijszamitas

https://www.eurorisk.hu/calculation/utas-biztositas

https://www.eurorisk.hu/calculation/baleset-biztositas

Call Center: 06 1 585 8888

E-mail: info@eurorisk.hu



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.09.25
PoweredBy: SK Trend Kft