Tudja biztonságban vállalkozását!

Kérdezze szakértőinket vállalkozása biztosításáról!Egy vállalkozást működtetni önmagában is kihívás, hát még a jelenlegi időszak viszontagságai között. Akármekkora is egy vállalkozás, bármilyen tevékenységet is folytat, számos kockázattal kell együtt élni, amivel már alapításakor érdemes számolni.

Tudta, hogy vállalkozások számára is léteznek egyedi biztosítások?

Néhány helyzet, amikor óriási segítség lehet, ha rendelkezünk vállalkozói biztosítással:

1. Munkavégzés során történt munkavállalói baleset.

2. Telephelyet ért természeti katasztrófa.

3. Szerződésekből eredő kötelezettségek miatt indított peres vagy kártérítési eljárások.

Bármelyik esettel is találjuk szemben magunkat, a biztosítás segíthet enyhíteni a kellemetlen következményeket. Energiát, pénzt és időt is spórolunk magunknak, ha vállalkozói biztosítással rendelkezünk. Így valóban arra koncentrálhatunk, ami igazán számít: cégünk eredményességére. 

Egy vállalkozás legértékesebb vagyona - az alkalmazottak

Egy megfelelő biztosítás az alkalmazottakat is védi, így felelős munkáltatóként viselkedhetünk. A munkavállalókat a fizetésen kívül leggyakrabban a munkáltatói gondoskodási csomagok érdeklik, amelyek magukban foglalják a biztosítást is. Ha ezeket nem tudjuk számukra nyújtani, akkor esetleg másik, felelősebb vállalat után nézhetnek. Cégünknek minőséget és presztízst ad a biztosítás megléte.

Soha nem tudhatjuk, hogy vállalatunkban mikor történik olyan eset, amikor szükség lehet a biztosításra. Éppen ezért fontos a kockázati körülményeknek, valamint a végzett tevékenységből fakadó egyedi igényeknek megfelelően kidolgozott biztosítás. Az Eurorisk munkatársai ingyenesen felmérik, majd ennek megfelelően kidolgozzák a kockázatviselési és költség szempontból optimális biztosítási konstrukciót.

 

Kérdése van? Szüksége lenne további információra? Keressen bennünket bizalommal: https://www.eurorisk.hu/biztositasok/vallalkozasok-egyedi-biztositasai



Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.03.21
PoweredBy: SK Trend Kft