Borbély Gábor

Tel.: +3630 985 50 00
Mobil:
Fax: +36 1 283 1200
E-mail: gabor.borbely@eurorisk.hu
Cím:

TISZTELT ÜGYFELEM!

Köszönöm, hogy biztosításainak kezelésével engem bízott meg.

Ez az oldal a személyes alkuszi tanácsadás kiegészítéseként arra szolgál, hogy Ön közvetlenül is elvégezhesse biztosításainak díjszámítását, és az utasbiztosítások esetén akár online módon, azonnali kockázatviselési kezdettel meg is köthesse biztosítási szerződését.

Amennyiben a számítási vagy a kötési folyamatban, illetve a biztosítási feltételek értelmezésében segítségére lehetek, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén.

Bemutatkozás:
Független biztosítási alkusz cég, az Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft. partnereként a Magyarországon működő biztosítók többségével egyedi, kiemelt feltételekkel való együttműködést folytatunk. A biztosítóktól első kézből kapunk naprakész információkat a változásokról, új biztosítási termékekről és konstrukciókról.
Önnek, mint leendő ügyfelemnek a biztosítók legkedvezőbb ajánlatai közül segítek kiválasztani - egyéni igényeit figyelembe véve - az önnek legkedvezőbb biztosítási megoldást, és végigviszem annak ügyintézését pénz, energia, idő megtakarításával, megkímélve Önt az utánajárástól és idegeskedéstől. Ezen szolgáltatásaim az Ön számára díjmentesek.
Elérhető termékek:


Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2023.02.17
PoweredBy: SK Trend Kft